Jump to content

Javni natječaj


kkrrookkooddiil

Preporučene objave

ispričavam se ako sa pogriješila naziv foruma,

Javila bih se na jedan natječaj,znam da je namješten od. već se zna tko će pobijediti,kako doskočiti takovom natječaju ,način natjecanja su "pismene ponude" koje se u kovertama šalju na adresu ponuđača i kako se može provjeriti povjerenstvo koje je odabrano za isti natječaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kod legalnih natječaja kad se predaju pismene ponude (npr. izgradnja bolničkog kompleksa) otvaraju se sve ponude istodobno i obično javno pred povjerenstvom koje onda utvrdi koja je ponuda najpovoljnija i da li su ispunjeni uvjeti natječaja. dakle, manje je važno tko su članovi povjerenstva, više je važno da se pred ponuđačima otvore sve primljene ponude i onda izabere najpovoljnija,a koja je ispunila sve tražene uvjete.

Budući da je ovo Hrvatska i da se uglavnom samo zbog jednog razloga traži da se sazna tko je u povjerenstvu, a vi želite "doskočiti" takvom natječaju tu vam ne mogu pomoći.

 

Inače ovo pitanje je za podforum: POSAO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Mene interesira tko je u povjerenstvu jer kad izgubim natječaj na kojeg ću se prijaviti uložit ću žalbu,a mislim od. nisam sigurna tko "uvažvava" ili "neuvažava" tu žalbu,jer ako je povjerenstvo isto kao i kod odabiranja ponuda onda kuda to sve vodi?

Također ponude otvaraju pred ponuđačima ali se odluka donosi u rok od 15 dana (mislim) bez prisustva ponuđača.Nakon toga ponuđači dobivaju pismeno zbog čega je odabran taj i taj ponuđač.

Kolika je važnost točnost dokumentacije u smislu samovoljno dodatno prilaganje npr.projektne dokumentacije u ponudi za natječaj za zakup objekta kojemu je potrebna adaptacija ali to natječaj nije zatražio,i žao mi je ako ste mislili da bih podmitila nekog u povjerenstvu ali ja za to nemam novaca.

javila bih se na jedan natječaj za zakup jednog poslovnog objekta kojeg daje u najam grad (što znači da se najamnina plaća mjesečno) ali znam iz povjerljivih izvora da jedan ponuđač koji ima puno novaca sprema poslati ponudu na natječaj gdje prilaže jedan jako skupi projekt pa me interesira je li to pošteno s obzirom na druge ponuđače?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija