Jump to content

Da li pisati žalbu


ivom

Preporučene objave

Danas sam dobio rješenje iz mirovinskog u kojim mi se odbija prijedlog moje doktorice za općom invalidnosti.Šifra 62,0,kralježnica i ostalo.Imam 55 god a u prof.sam mirovini od 2009 god.Nemam rvi(na upravnom sudu od 2008 od čega nema vjerovatno ništa jer sam predao zahtjev u 9 mmjesecu 2006)

Imali su papire sa bitnim pogoršanjem bolesti( 6 mj ležanja i zaključak specijaliste-nesposoban za bilo kakav rad).Na komisiji mi je već rečeno da bez rvi nema opće invalidnosti i toćka.Takvo sam danas rješenje i dobio.Što sad?

Da li bi mogao nešto postići kad bih napisao žalbu?Ne mogu vjerovati da nemožeš dobiti opću ako nemaš rvi,to mi uopće nije jasno.

Ako netko misli da bih sa žalbom mogao ostvarit svoje pravo može li mi netko reći jednog odvjetnika u Zagrebu koji bih mi to napisao jer nisam u tome uopće stručan.

Hvala svima koji se uključe i pozdrav braniteljima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sa žalbom sigurno nećeš izgubiti ništa a dali ćeš dobiti nećeš nikada znati ako se nežališ. U proteklih godinu dana nisam čuo da je nekome uvažena žalba ali mislim da vrijedi pokušati , barem sebi za dušu. Na odgovor na žalbu čeka se oko 8 mjeseci. Žalbu možeš napisati i sam (pogledaj si nekakve primjere na internetu ima sada svakakvih stvari) ili potražiš pomoć odvjetnika u udrugi (besplatno),a možeš i kod bilo kojeg drugog naravno uz plaćanje. Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija