Jump to content

pljenidba


koka5

Preporučene objave

poštovanje,,,zanima me dali nakon što sam dobila rješenje da se obustavlja ovrha..(a prije toga su mi zapljenili stvari,,,)dali bi tad trebala dobiti novo rješenje o ponovnoj pljenidbi ili mogu samo doći i uzeti ono što je zapljenjeno,,,stvari su ostale kod mene na čuvanju...hvala..molim vas odgovor čim prije :-(:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

obustavlja se ovrha na pokretninama u ovoj ovršnoj stvari i uk

idaju se sve do sad provedene ovršne radnje.

 

 

 

 

ovako piše......dana 10.09.2010 je izvršena zapljena i procjena pokretnina ovršenika.a uredovanju nije bio nazočan punomoćenik ovrhovoditelja...na istom uredovanju,ovrhovoditelj nije osigurao sve što je potrebno za otpremu i smještaj zaplijenjenih pokretnina.....u smislu čl.133.ast.5.OZ-a ako ovrhovoditelj ne osigura sve što je potrebno za otpremu i smješzaj pokretnina u smislu st.1. i st.2.člana 133.a.OZ-a,oduzimanje i otprema zaplijenjene pokretnine odgodit će se za vrijeme koje predloži ovrhovoditelj ali ne duže od 30 dana.Ovrhovoditelj nije predložio uopće odgodu oduzimanja i otpreme zapljenjen robe,te je stoga valjalo odlučiti kao u dispozitivu ovoga rješenja u smislu čl.133.a.st.5. u svezi st.1.OZ-a

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ali jučer su došli opunomočenici ovrhovoditelja sa kombijem,stali ispred kuće i čekaju nekoga.kad sam ih pitala što tu rade rekli su da i ih je poslao ovrhovoditelj,,da će sad doć neko sa suda i da tad voze stvari...ja neznam dal u panici ili neznanju,,,ja sam kuću zaključala i otišla.mogu oni tako?bez da dobijem ikakvo rješenje prije na koje bi se mogla žaliti ili što već? :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Inače za svaku zaplijenu i odvoz stvari sud izdaje zaključak u kojem piše datum i vrijeme kada će se uredovanje obaviti i na zaključak nije dopuštena žalba.

 

Međutim ako je sud obustavio ovrhu onda je ona završena a ovrhovoditelju jedino ostaje da se žali županijskom sudu.

 

Odite na sud i tražite uvid u predmet da vidite o čemu se radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija