Jump to content

da li i dalje imam pravo na putne troškove?


dankozi

Preporučene objave

Radim u Drnišu,a živim u Splitu. Putni troškovi su mi plaćeni.Namjeravam kupiti stan u Drnišu, ali ne namjeravam tamo živiti, niti ne želim mijenjati mjesto prebivališta. U tom stanu u Drnišu namjeravam boraviti tek koji dan u tjednu i ostale dane i dalje putovati u Split.Znači moje prebivalište je u Splitu, radim i dalje u Drnišu, jedino što se mijenja je da kupujem vlastiti stan U Drnišu. Da li je legalno da i dalje primam putne troškove bez obzira na nekretninu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dankozi je napisao:

Molim malo argumenata zašto?

 

Zato jer si vlasnik nekretnine u Drnišu.

 

 

Recimo da fingiramo malo ovo, da sam ja poslodavac, a ti si moj radnik, ukinuo bih ti troškove prijevoza samo uz ovaj argument naveden gore, i ništa više. I ne vjerujem da bi to mogao pobiti, jer sve ostalo je nekakva tvoja dispozicija koja nije nužna. Možeš ti i nakon posla putovati i do Varaždina pa se ujutro vraćati nazad. To ti je moje iskreno mišljenje i ja bih tom logikom i postupio, a sad kak se to već veli za mišljenje, ono je kao nešto što ima svatko.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 3 godina kasnije...
Ponuđen mi je posao u drugoj županiji (kod privatnika, udaljen 100-njak kilometara) pa me zanima kako se obračunavaju putni troškovi. Boravište mi je u Zagrebu i ne bih se htjela seliti ako doista nije nužno.

 

Hvala

 

Poslodavac može isplatiti troškove prijevoza na i s posla koji su njemu najpovoljniji, a to je cijena mjesečne karte organiziranog prijevoza. Sve izvan toga bi bilo dogovorno s Poslodavcem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija