Jump to content

Kazna za parkiranje


Hrvoje1207

Preporučene objave

Dobio sam "prvu odvjetničku opomenu po nalogu za plačanje dnevne parkirne kazne" u kojoj ne piše niti datum niti mjesto pogrešnog parkiranja, osim da se desilo u Velikoj Gorici. Nazvao sam odvjetničko društvo i rekli su da se događaj desio u 05. mjesecu 2008. godine, ali da to ne piše zbog tajnosti podataka??? U opomeni se navodi da mi je službena osoba zadužena za kontrolu pariranja izdala dnevnu parkirnu kartu - U TO DOBA NISU NAPLAČIVALI DNEVNU PARKIRNU KARTU, NEGO UGOVORNU KAZNU - krivi navod. Nadalje pozivaju se na čl. 20 poslovnika o radu gradonačelnika sl. glasnik. VG br. 14/09 - STUPILO NA SNAGU NAKON POČINJENJA DJELA - ??? i odluku o uređenju prometa na području Grada VG br. 8/08 - ISTO STUPILO NA SNAGU NAKON POČINJENJA DJELA - ???

Moram priznati da se ne sjećam pogrešnog parkiranja - možda je istina. Hoće mi naplatiti 110 kn "dnevnu kartu" - zapravo ugovornu kaznu ??? i 307,50 kn trošak odvjetnike opomene.

Što da radim obzirom na gomilu netočnih navoda (laži, pokušaja prevare)u opomeni i ozirom na činjenicu da je Ustavni sud proglasio neustavnim naplačivanje ugovornih kazni. Treba li platiti kaznu (dnevnu kartu ?), treba li platiti trošak odvetničke opomene ?, treba li prijaviti odvjetničko društvo Komori zbog lažnih navoda?

Unaprijed zahvaljujem.

 

Hrvoje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija