anonimno objavljeno: 17. ožujak 2006. objavljeno: 17. ožujak 2006. Nasljedio sam nekretinu na koju je Porezna uprava stavila hipoteku sa zabilježbom OVRH, a sve zbog duga poreza na promet od 1994.-1997. godine. Nemam novčanih sredstava da podmirim dugove prijašnjih vlasnika, pa me zanima moram li ja taj dug platiti. Citiraj
Ane odgovoreno: 17. ožujak 2006. odgovoreno: 17. ožujak 2006. Kao nasljednik, odgovarate za dugove ostavitelja do visine nasljedjene imovine. I vase pitanje selim u nasljedno. Citiraj
iggypop odgovoreno: 17. ožujak 2006. odgovoreno: 17. ožujak 2006. sve se može osporiti bitno je od kada dug potječe odnosno kada je dospio. postoje zakonski rokovi zastare pa situacija i nije baš kritična. uzeti advokata od povjerenja i sve će biti puno vedrije Ane je napisao: Kao nasljednik, odgovarate za dugove ostavitelja do visine nasljedjene imovine. I vase pitanje selim u nasljedno. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.