Jump to content

marihuana-pružanje prostora


tulipan1

Preporučene objave

Molim pomoć!! tereti me se po članku 173 kaznenog zakona, stavak 5, a u svezi stavka 6, naime radi pružanja prostora za uživanje marihuane i to je učinjeno prema više osoba (3). Ima li netko iskustva što mogu očekivati. Policija nas nije zatekla nego se optužba temelji na iskazima, a ja konzumaciju nisam dozvolila i nikakva droga kod mene nije pronađena. Ima li tko sličnog iskustva, naime, po zakonu je kazna od 1 do 10 godina zatvora!! pomoć!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako oni(njih trojica) tvrde da ste im vi dali prostor,te ste znali da će konzumirati opojnu drogu, nevažno je da li ste vi tada bili prisutni u prostoriji s njima, počinili ste navedeno kazneno djelo za koje vas se tereti. vi na sudu možete reći sve što vasma ide u korist, a na sudu je da ocijeni na temelju sveukupno iznesenih dokaza i iskaza druge strane da li će vam vjerovati ili ne.

Tko vas točno tereti? koga policija nije zatekla? koga je zatekla? ako je i st.6. očito je bilo i maloljetnika među njima?! Pojasnite malo slučaj!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tereti me se po stavku 6 jer je kazneno djelo počinjeno prema više osoba, nije bilo maloljetnika među njima. policija nije nikoga zatekla ili uhvatila na djelu nego se optužba temelji na iskazima, naime jedan od njih je pao s marihuanom i tijekom istrage rekao da je bio u mom stanu dva tjedna ranije i da je uživao marihuanu. tada je policija zakucala i meni na vrata, ja sam priznala da se konzumiralo ali da nisam dozvolila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kako su oni zavrsili u tvom stanu bez tvog znanja i pusili marihuanu.. ako su to napravili bez da si znala brani se time da ti nemas nista s tim da nisi znala o tome nista i taj koji je toliko pametan da je tebe uvuka u to neka to potvrdi i to je to valjda... ili ce biti tvoja protiv njegove... samo da ih ne bude vise koji ce stati na njegovu stranu ... ako je sve to tako naivno i nevino s tvoje strane valjda nece biti posljedica... a u suprotnom dobijes neku uvjetnu ,neces bas odma u zatvor . ne znam,nadam se da ce ti neko strucniji odgovoriti na to,al moras malo jasnije objasniti situaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa došli su meni na druženje, popila se koja i onda su izvadili travu. Nakon dva tjedna pokucala mi je policija, jedan od "prijatelja" je pao s travom i ne znam u ispitivanju kod policije, koja ga je očito pratila duže vrijeme rekao je da je dva tjedna ranije bio kod mene i da se pušila trava. tako sam ja postala kriva za davanje prostora za uživanje. iako u izjavi sa suda taj dečko je negirao da se pušilo u mom stanu. Također, u izjavi na sudu i ja sam priznala da se pušilo, ali da im nisam dozvolila. policija trenutno radi istragu jer se očito nadaju da će me uloviti s nečim, ali ja sam čista, nisam ni tada imala ništa kada se pušilo, a ni kad je policija radila pretres. Problem može biti prošlost jer sam prošle godine pala s jednim jointom za što sam prekršajno prijavljena i novčano kažnjena. od tada nisam čak ni konzumirala i sad sam eto u suludoj situaciji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš problem je što ste priznali, a svjedok je promijenio svoj iskaz u vašu korist i sami ste se doveli u neugodnu situaciju.

Niste naveli jeste li pred sudom naveli da ste kasnije saznali da se pušilo u vašem stanu ili ste iskazali da ste znali već tada te večeri, ali niste odobravali?!

Što ste točno izjavili pred sudom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija