Jump to content

Re: pozdrav


loza

Preporučene objave

pozdrav svima vama ja sutra na ocjenu radne sposobnosti pune tri godine bolovanja ,tri dijagnoze ptsp.141 brigada čin desetnik,borbeni sektor 370dana ,i nadam se da če sutra odlućiti ,nadam se.ako bude pozitivno mogu dobiti ili opču iliprfesionalnu mirovinu ,i sada kako to ide s tim mirovinama,ima li ko da pojasni.Pozdrav svim braniteljima od loze!!!!!!!!!!!!! :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo pozdrav!

 

 

 

od loza dana 8.3.2011. 22:02

 

pozdrav svima vama ja sutra na ocjenu radne sposobnosti pune tri godine bolovanja ,tri dijagnoze ptsp.141 brigada čin desetnik,borbeni sektor 370dana ,i nadam se da če sutra odlućiti ,nadam se.ako bude pozitivno mogu dobiti ili opču iliprfesionalnu mirovinu ,i sada kako to ide s tim mirovinama,ima li ko da pojasni.Pozdrav svim braniteljima od loze!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

To sa mirovinama ide tako da ti mirovinsko uplaćuje sve zavisi od sistema uplate od 01. do 10. u mjesecu za prošli mjesec to je što se tiče sistema plaćanja.

 

A kad saznaš gdje si u prići sa mirovinom tj. da li si u mirovini i u kojoj,te kakav je omjer mirovine ,pa da li si dragovoljac,da li si hrvi,imaš li kakav ćin i ostale bitne stavke kad sve to saznaš onda se fino logiraš i opišeš nam cijelu situaciju,te malo prolistaš stranice foruma i nađeš tablicu za izraćun mirovine uneseš sve kako piše i tek onda ako ti nije jasno postaviš novo konkretno pitanje,ja sam voljan ti sve objasniti kada budem imao od ćega krenuti, a ne samo od odlaska na komisiju i šturih podataka.

Sretno na komisiji :palac::palac::palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija