framel objavljeno: 15. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2011. Poštovani forumaši, Molim vas, zna li netko da li promjena djelatnosti za d.. po NKD-u automatski za sobom povlači promjenu i u sudskom registru? Naime, zbog nekih financijskih pokazatelja, moja tvrka bi trebala promjeniti djelatnost po NKD-u (stara i nova su srodne djelatnosti, isto područje, samo različiti odjeljak po NKD-u). Zanima me moram li zbog te promjene tražiti i promjenu u sudskom registru. Naime, tvrka je vec registrirana u sudskom registru za tu novu djelatnost po NKD-u, ali se ona ne vodi kao glavna djelatnost. Moram li zbog promjene djelatnosti po NKD-u mjenjati i kompletnu tvrtku - naziv u sudskom registru? I zna li netko koliko odprilike ta promjena djelatnosti i naziva tvrke u sudskom registru košta? (Koliko znam, to se radi preko javnog bilježika) Hvala unaprijed na svim odgovorima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 15. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2011. Najbolje je da odete na informativni razgovor kod bilježnika. Nakon što bilježnik provjeri podatke u sudskom registru, moći će vas najbolje savjetovati. Jer postoji razlika u režimu upisa djelatnosti, za većinu se trebaju vaditi zakonske definicije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.