marijazora objavljeno: 15. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2011. poštovani !htjeli bi kupiti nekretninu,zanima me možemo li je upisati na maloljetno dijete?puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mistral odgovoreno: 15. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2011. Možete ali nemojte ako nije jedini način da je kupite. Samo ćete si zakomplicirati život. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijazora odgovoreno: 16. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. mogu li vas zamoliti da mi malo pojasnite odgovor.naime,mi bismo kupili nekretninu i odmah je upisali na unučad/dvoje/, tako da smo sigurni da ostaje u njihovom vlasništvu.hvala puno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ace_Rimmer odgovoreno: 22. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2011. naravno, time da maloljetnike pri sklapanju tog ugovora imaju zastupati njihovi zakonski zastupnici (u pravilu roditelji). No poslije može biti problema kod bilo koje vrste opterećenja ili raspolaganja nekretninom jer će biti nužno odobrenje centra za soc. skrb i sklapanje isprava u formi javnobilježničkih akata. A teško možete biti sigurni da će neka nekretnina ostati u njihovom vlasništvu, barem ne trajno. Nikakvu zabranu raspolaganja im ne možete nametnuti i onog trenutka kad postanu punoljetni, moći će slobodno raspolagati nekretninom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijazora odgovoreno: 13. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. Hvala puno na opširnom odgovoru!To mi puno znači za dalje.Izvinjavam se šta nisam odmah odgovorila,majka mi je umrla pa sam malo van svega.Hvala još jednom! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.