Jump to content

susjedna kuća urušava se u moje dvorište


bubili1

Preporučene objave

Pozdrav svima, imam jedan problem i nadam se da mi netko savjetom može pomoći. Naime, susjed je psihički bolesnik koji je preko Centra za soc.skrb zbrinut u udomiteljskoj obitelji. Njegova kuća prepuštena je propadanju i nitko ne brine o odravanju. S krova padaju crijepovi, žlijebovi, a sad se već i fasada počela urušavati, a sve to u moje dvorište. To postaje problem, jer je kuća pozicionirana tako da crijepovi i sve to što leti okolo može ozlijediti onoga tko prolazi. Zanima me kome se mogu obratiti da nešto poduzme u vezi te kuće i sigurnosti za nas koji se trenutno ne možemo slobodno kretati vlastitim dvorištem. Zahvalna za odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa, mislim da bi se trebalo obratiti vašoj Općini ili Gradu koji mogu islijediti eventualnu rodbinu ili nasljednike vašeg susjeda, a koji bi se pobrinuli oko raščišćavanja susjednog dvorišta.

Neke općine i gradovi, u dogovoru sa građevinskom inspekcijom, ruše takve objekte koji predstavljaju opasnost za sigurnost ljudi.

Ako neće ići kod lokalne samouprave, probajte na građevinskoj inspekciji. Naglasite da ugrožava ljude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija