Jump to content

osiguranje


markun

Preporučene objave

imao sam sudar nedavno a vozio sam od oca auto. imao sam i 0,6promila gdje me se tereti da sam i prošao kroz crveno. Druga strana se namirila preko svog kasko osiguranja. na prekrš.sudu sam oslobođen za crveno. Da li će sad moje osiguranje potraživati od mene jer sa imao preko 0,5 promila i kako to ide? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na odgovoru, ali možda nisam detaljno napisao, a trebao sam.Mene se tereti da sam kriv za sudar jer sam navodno prošao kroz crveno i imao 0,6 promila. Za crveno na prekrš.sudu su me oslobodil jer nema dokaza. Meni je rečeno da će sada njegovo osiguranje potraživati od mog osiguranja(iako sam vozio od oca auto) taj iznos koji mu je isplaćen putem kaska, a da će onda od mene tražiti regres moje osiguranje jer oni pokrivaju do 0,5 promila. Eto,sad sam malo detaljnije pa molim za odgovor...hvala još jednom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najveći prekršaj u cijeloj situaciji je vožnja pod utjecajem alkohola!

Najvjerojatnije će to tako i biti: da će njegovo osiguranje potraživati novac od osiguranja u kojem je osiguran auto kojeg si vozio,znači osiguranje tvog oca!! (možda bi bilo pametno i pokušati dogovoriti neđto sa oštećenikom)!!!

Ako imaš dobru štelu (u osiguranju), i ako nije velika šteta koju si prouzročio, mislim da bi se mogao dogovoriti s njima!

Prijedlog: menoj nikamo žuriti, sve što ti daju da potpišeš razmatraj 3 dana-imaš vremena!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija