Jump to content

d.o.o. Start - Pomozite!!!


tortica16

Preporučene objave

Poštovani,

 

molim Vas pomozite, ovo mi je vrlo bitno, i zaista molila bih da mi odg netko s dobrim iskustvom.

 

redovna sam studentica ekonomije, osnovala sam firmu (predali smo sve papire...u postupku osnivanja), ja sam samo vlasnik, a tata je direktor.

 

Imam veliku želju da nešto pokrenem i uspijemo napokon, vrlo sam ambiciozna, no imam osjećaj da sam ušla u veliki problem. Naime, završavam fax, imam dosta teoretskog znanja a malo praktičnog tj ništa, konkretno mislim na vođenje knjiga, inače sam smjer računovodstvo i revizija.

 

1. zanima me da li mogu (smijem) ja voditi knjige tj cijelo računovodstvo? (makar ja smatram da bi to mogla, ipak me malo strah, zato jer neznam odakle da počnem, šta da radim prvo, neznam kome da se obratim za pomoć, što sve trebam....)

- inače nismo baš pri lovi za računovođu jer nije bajna situacija, al što vi mislite, da li bismo trebali uzeti računovođu i što da učinim glede toga?? molim savjet i vašu pomoć.

 

Ukoliko smatrate da bih mogla i smjela: molim Vas recite mi svoj savjet, kako da se organiziram, što bih trebala i sve što smatrate bitno za moju situaciju????

 

Od srca Vam puno hvala,

lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Držim da vam je pametno angažirati knjigovođu koji već ima iskustva, ima zasigurno i knjigovodstveni program, zna koje sve obrasce, kome i u kojem roku treba predati. Pa za početak učite, upijajte, pratite, kontrolirajte i možda vrlo brzo budete mogli sami sve raditi. Možda da dogovorite neku praksu kod knjigovođe pa naučite i puno više.

Ali ako se odlučite sami sve od početka, želim vam puno sreće. Sreća prati hrabre

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija