smokvica30 objavljeno: 4. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2011. Situacija je takva: živjela sam s dečkom u izvanbračnoj zajednici oko 2 godine, prijavljena na njegovu adresu, tj. adresu njegove majke gdje je i on stanovao.. Htio je kupiti auto gdje sam ja podigla nenamjenski kredit i tim novcem je on kupio auto, koji je naposljetku i prodao. U međuvremenu je došlo do prekida i ja sam se odselila a ostao je kredit na moje ime. Novac od auta nisam vidjela, niti sam ga ja prodala iako je bio na mom imenu. Što mi je činiti? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 4. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2011. kako je mogao prodati auto kojine glasina njegovo ime. čini mi se da je jedino mogučne da od kupca tražiš auto ili da prijaviš krađu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smokvica30 odgovoreno: 4. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2011. koliko sam upućena prodao je auto bez ikakvih problema, čak je auto izvežen iz auto kuće gdje je bio na popravku bez mog potpisa.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.