Toni99 objavljeno: 13. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2011. ja i susjed suvlasnici smo posjeda,(a jedan drugi susjed uvijek dolazi na posjed)... Dali mu ja mogu zabraniti pristup na posjed, ako mu susjed sa kojim sam suvlasnik dopušta pristup na posjed?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Toni99 odgovoreno: 14. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. pa nije moguće da nitko nezna odgovor?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KissTheCook odgovoreno: 14. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. Ne baš. Evo, primjerice, ja znam odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Toni99 odgovoreno: 14. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. ajde bez zezanja,,ako netko zna odgovor stvarno bi molio da mi odgovori,jer hitno mi je... molim vas... zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jethro odgovoreno: 16. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. zgodno pitanje koje inače ima rješenje na budalast način: taj treći može dolaziti samo ako je u pratnji vlasnika, a u protivnom mora imati dozvolu vlasnika. pisanu, dakako. ako je sam, može se tretirati kao smetač posjeda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Toni99 odgovoreno: 19. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. ako sam dobro svatio, znači mora biti u pratnji jednog od suvlasnika (onda mu je dozvoljeno) ili mora imati dozvolu (od oba suvlasnika) u protivnome mu je zabranjeno i ako dođe sam može se podnijeti tužba u roku od 30 dana za smetanje posjeda,,zar ne?? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jethro odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. ne baš, može imati dozvolu jednog suvlasnika. ako nema ničiju, tužba za smetanje posjeda mu ne gine. problem je dokazivanje u tom slučaju, a sudovi su prepuni takvih stvari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.