Draganec objavljeno: 14. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2011. Molim da mi odgovorite da li povrat poreza ulazi u zaštičena primanja? Podnio poreznu prijavu i imam pravo na povrat nekih 1000 i nešto sitno kn. U međuvremenu mi je blokiran račun u banci,a od strane FINA otvoren novi na koji primam zaštičena primanja. Unaprijed zahvaljujem ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marco24 odgovoreno: 17. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2011. ja vam savjetujem da promijenite podatak u poreznoj projavi i da tražite gotovinsku isplatu, pa da povrat poreza podignete u pošti. mislim da fina nije uvezana sa poštom. mislim da povrat poreza nije zaštićeno primanje, ali nisam siguran Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Draganec odgovoreno: 18. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2011. marco24 je napisao: ja vam savjetujem da promijenite podatak u poreznoj projavi i da tražite gotovinsku isplatu, pa da povrat poreza podignete u pošti. mislim da fina nije uvezana sa poštom. mislim da povrat poreza nije zaštićeno primanje, ali nisam siguran Poštovani! Hvala na odgovoru. Nemam namjeru tražiti gotovinsku isplatu preko pošte mjenjajuči promjenu podataka iz jednostavnog razloga da što prije otplatim dug po Zadužnici kao jamac,prije sam gotov sa blokadom. Ionako od polovice 2010.god.nisam dobio niti lipe povrata od svog tzv.prijatelja koji me sada jednostavno zaboravio,ali vidjet će mo se na sudu kada izvršim umjesto njega cjelokupnu naplatu potraživanja.Još malo pa nestalo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.