tortica16 objavljeno: 14. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2011. Poštovani, firma se bavi izradom grafičkih proizvoda i grafičkih usluga, ponajviše te prodajom strojeva, elektroničkih dijelova... uglavnom zanima me na koji način da vodim knjigovodstvo? da li mi je potrebna blagajna??? bit će i putnih naloga. Na koji način se može pravdati i kako se to vodi knjigovodstveno kada izvadimo novce s ŽR za te neke troškove? molim vas za pojašnjenje oko toga. hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anamih odgovoreno: 16. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. Da li firma znači d..? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tortica16 odgovoreno: 16. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. Da. Doo smo. Molim Vas za objašnjenje neko. Svaki savjet je dobro došao. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Escape_clause odgovoreno: 18. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2011. Ovo je pitanje za računovođe, pa ja kao pravnik mogu jedino primjetiti da ne znate voditi računovodstvo, te da trebate unajmiti računovođu i poradi drugih poslova, te će vam isti sve to objasniti i provesti korz knjige. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anamih odgovoreno: 18. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2011. Kako reče Escape_clause - treba vam računovođa. Jeftiniji je od možebitnih kazni za neuredno vođenje poslovnih knjjiga koje bi vam mogla razrezati porezna uprava. Ako ste d.. morate voditi knjigu blagajne i pravdati utrošeno računima. Putni se nalozi isplaćuju kroz blagajnu, pravilno ispunjeni i dokumentirani računima za troškove. Kad "izvadite novce" sa žiro računa, napišete uplatnicu i zaprimite ih u blagajnu, isplaćujete isplatnicama kojima su u prilogu računi, putni nalozi...Ali, kako mi se čini da ste apsolutni početnici, treba vam više savjeta nego mi je moguće pisati u ovim postovima - pa da ipak potražite računovođu? Uostalom, do prekosutra trebate predati i prvi kvartalni izvještaj za ovu godinu, požurite. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.