IVANKA978 objavljeno: 21. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2011. molim vas za odgovor i omah se ispricavam ako sam na krivom sajtu,zanima me sto se sve uvodi na potvrdu o nekaznjavanju koja se vadi na sudu,da li se broji i ako se vodi nekakva parnica protiv mene od strane banke radi neplacanja kredita,,inace nisam nikada kaznjavana,niti sam ikada bila podvrgnuta nekakavom postupku..hvala svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 26. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2011. Izdaje se uvjerenje ako se protiv vas ne provodi kazneni postupka, istraga zbog počinjenja kaznenog djela, te ako niste osuđeni u kaznenom postupku. nemate bojazni, mozete je dobiti jer protiv vas se vodi parnični postupak. odjednom mozete uzeti najvise 10 potvrda, dizanje je besplatno i svaka potvrda vrijedi 6 mj. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.