orgonas4 objavljeno: 22. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2011. Pitanje. zašto moram plačati preplatu televizija kad koristim Maxtv, jel preko t-coma ja vjerujem da oni na RTV, dobiju plačeno od t-coma što se koriste njihove programe. pa mi nije jasno zašto moram plačati preplatu kad ne koristim ni njihovu digitalno emitiranje nego samo od t-coma? Moli vas da mi malo objašnite taj problem. zahvaljujem i očekujem vaš odgovor. HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 22. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2011. vlasnik si tv-a i zakonski obveznik plaćanja pristojbe . iskon daje uređaje u najam tada nebi bili u obvezi plaćati pristojbu. pristojbu plaća vlasnik uređaja nije bitno koji program gleda ili negleda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MC_NICPA odgovoreno: 3. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2011. malo sada gledam zakon jer ću se u skorijoj budućnosti sresti sa inkasatorima... ugl nebitno i sada me zanima dali se mogu izvući i ako uđe u stan na dio stavka 1 članka 34 zakona (podcrtano, nema signala bez jače antene, sami uređaj ne prima signal-> nije pokriveno) Članak 34. (1) Svatko tko ima u vlasništvu ili posjedu radijski i televizijski prijamnik odnosno drugi uređaj za prijam radijskog ili audiovizualnog programa (u daljnjem tekstu: prijamnik) na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom dužan je HRT-u plaćati mjesečnu pristojbu utvrđenu člankom 35. stavkom 2. ovoga Zakona, osim ako ovim Zakonom nije drugačije određeno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 4. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2011. inkasator nemože uči u stan ako mu ne dozvoliš (nema sudski nalog) bez obzira na pokrivenost signalom vlasnik rtv uređaja je dužan plaćati pristojbu (ako potpiše prijavu koju mu ponudi inkasator). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.