Jump to content

moba


anonimno

Preporučene objave

postovanje!

 

Imam jedan problem.. prijatelj mi je imao bliski susret s alkotestom.. - napuhal je 1.18 umanjeno za 0,1 - znaci 1.08 promila. ali fora je da je prije pokreta popio 2x 0.5l pive.. i NEEEPOSREDNO prije puhanja je p.u.s.h.i.o. cigaretu.. zaustavili ga 500m od caffe bara i pljus!

 

On je student; nikad kaznjavan...

 

Ja bi Vas molio da mi predlozite sto da radi - ili ako ima tko od Vas neku zalbu (tj. primjer zalbe) za takvi slicni slucaj (u kojem sudjeluje student..). unaprjed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Studenti nisu oslobođeni kaznenih odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama i ne mogu pod utjecajem alkohola upravljati motornim vozilima. Ono s pušenjem cigarete neposredno prije alkotestiranja možete objesiti mačku za rep.

 

Na pripremnom ročištu pred prekršajnim sudom nek prizna djelo i nek iznese ono što već gore navodite pod "olakotne" okolnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

žalosno je i to što se krade i to što ti očekuješ da bi policija trebala tolerirati ili uopće ne kontrolirati vozače u prometu, nego da bi vi studenti ili svi drugi mogli piti kada i koliko god hoćeš. A što se tiče guma, kao tako savjestan građanin, što ti je i dužnost po ZKP-u, otiđi do najbliže policijske postaje i reci im svoja saznanja. Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ajd nemoj pametovati i ponašati se kao da si pozobao/la svu pamet ovog svjeta! je neznam ni jedno pravilo i nije me ni briga! ja sam pravi balkanac kao i 80% hrvata i ja se ne stidim toga!! ljudi koji nemaju kažnjavaju se na veliko a tajkuni se puštaju kroz prste! jako ŽALOSNO OD VAS 'EUROPLJANA'!!!!!!!! može vas biti stid i sramota! ja vas molim za pomoća a vi mi tu pametujete s tkz i ktz i ....

 

sramite se!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rođo,

tebi je očito žao što si bio mali dok je trajalo "ko jamio,jamio"

što ti ne daje za pravo da vrijeđaš one koje si tražio savjet.student si ,nadam se (želim to tvojim roditeljima koji te financiraju) da ćeš i završiti svoj fakultet i kao takav bi trebao biti dio društvene elite-daj se malo saberi

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

može vas biti stid i sramota! ja vas molim za pomoća a vi mi tu pametujete

 

nije ti palo na pamet da ti se ne moze pomoci? zaustavljen, napuhao, nije zahtjevao vadjenje krvi - slozio se s rezultatom i sto sad da ti se predlozi?

dobit ces poziv za sud, policija za vise konc. ne izdaje nalog vec stvar direktno salje sucu koji ima vece ovlasti pri odmjeravanju kazne, pa tamo izrecitiraj tu o studentu i nekaznjavanju (s tim da je rijec o ozbiljnom prekrsaju i malo tko ide ispod zospcovskog minimuma)

eventualno, ako sud izda nalog, pisi prigovor vps-u i navedi ono sto si mislio izrecitirati pred 1-stupanjskim. i pred vps-om vrijedi da malo koje troclano vijece preinacuje odluku na nacin da pored 199 zospc-a dopise 50 zp-a.

tajkune, gume, balkan&europu nemoj spominjati bilo u nastupu pred sudom, bilo u prigovoru vps-u, barem ako ne zelis da 2000kn izvrsi otklon prema gore/ako zelis da prigovor ima barem teoretske sanse za uspjeh. eto, bolje ne moze.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija