Jump to content

Zabrinuti otac!!!


Gaze

Preporučene objave

Do druge polovice sijecnja,prosle godine,moj brak je egzistirao.Jos u bracnoj zajednici otisao sam na policiju prijaviti kazneno djelo,fizickog zlostavljanja i zanemarivanja djeteta,od strane majke,no nista se nije poduzelo.Zadnjih mjesec dana prije nego sto je zauvijek napustila dijete i mene,ostavljala nas je na ukupno 20-ak dana,jer je spavala na drugim mjestima.To je jedan od glavnih rezona mog odlaska na policiju.Par dana,nakon sto nas je ostavila,iz znatizelje sam ju pitao:mislis li ikada biti sa djetetom? Njen prijedlog je bio da dijete bude samnom,a s njom samo dok ja radim.Takav dogovor je funkcionirao do svibnja prosle godine,no realizacija dogovora,s njene strane,bila je niti 10%,jer je dijete vidjala onda kada je htjela(uglavnom 3x tjedno,samo u periodu kada sam radio). 01-og travnja prosle godine bio sam na prvom rocistu i rekao o nasem dogovoru i realizaciji istog,a suprotna strana se nije niti izjasnila. Iako sam i u periodu od sijecnja do svibnja prosle godine redovito obavjestavao CZSS i jos jednom policiju,nista se nije poduzelo glede toga.Problemi su poceli u svibnju prosle godine kada je uzela drugu juristicu i promjenila pricu,pa je,iako se sve znalo u CZSS-u i na policiji ,dobila podrsku od CZSS-a i privremeno skrbnistvo.Vec u startu privremene mjere nikakvih promjena nije bilo s njene strane,jer su se cekali oni dani kada sam ja sa djetetom da se i pobrinem za njega(od odlaska doktorima do skrbi i brige).Kada sam ju obavjestavao o zdravstvenom stanju djeteta,opet se cekalo da ja obavim,i pretrage(vadjenje krvi)i preglede nakon bolesti ili konzumacije lijeka.Vec 13 mjeseci ju moljakam da se,bar malo,brine za dijete,a ne da se mene ceka,i po 20 dana,kako bi dijete dobilo skrb i brigu.Posto se ne pridrzava uputa koje joj dajem nakon doktora,djetetu se zdravstveno stanje pogorsalo,jer izlazi s njim po vani iako ono pije lijekove i ima temperaturu.Vise od deset puta sam bio,do danas,na policiji,jer se ona ne pridrzava privremene mjere i brani mi dijete na nacin da sa zdravim djetetom odlazi doktoru i vadi mu krv,samo kako bi imala ispriku da ga ja ne mogu vidjeti.Obratio sam se ODO-u,zupanijskoj glavnoj policijskoj upravi i djecjoj pravobraniteljici. Prije mjesec dana,radi povece modrice,otisao sam sa sinom do doktora koji je prijavio nasilje u obitelji od strane majke,no dijete je i dalje kod nje,jer iako je dijete reklo da ga je mama udarila to isto nije reklo u prisustvu majke,jer se nje boji.Cijeli moja situacija se i dalje istrazuje,no,nazalost,imam sumnji,pa bih molio vase misljenje glede mog cjelokupnog slucaja. Dokaze i svjedoke imam,tako da mogu sve ovo dokazati. Ako netko od vas nesto ne razumije ,rado cu pojasniti.Samo zelim svog sina. :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neznam sta da ti kazem,stvarno mi je zao,pogotovo jer tu pati jedno malo nevino bice :tuzan:

mislim da je nasa drzava u banani kad su takve stvari u pitanju,uz sve sto si dokazivao i prijavljivao oni daju djete majci zato jer samo kod nas je bitno da se djete ne odvaja od majke cak i kad je to lose za djete.

jedino ti preostaje privatna tuzba i upornost jer od czss i policije neces nista dobiti,kao i do sada cete se povlaciti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imate li dokaz da ste se obraćali CZSS? Pisani?

A prijave policiji, ODO, pravobraniteljici? Za sve imate dokaz da ste spis/prijavu urudžbirali?

Izjave svjedoka trebale bi biti pisane i ovjerene.

 

Ako sve to imate, razmislite o obraćanju medijima.

Ako se na to odlučite, svakako se dobro pripremite ; što i kako će te reći.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zupanijska PU jos istrazuje,te o svemu tome se obavjestava ODO,tako da se ceka upravo odluka ODO-a da li ce se pokrenuti kazneni postupak protiv zene ili ne. I dan danas jos prijavljujem,pismeno naravno,policiji,i preko nje CZSS radi svjedoka,ODO i dj. pravobraniteljicu,tako da cekam rjesenje ODO-a kako bi se zakazalo novo rociste.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija