Jump to content

Matica rodjenih


jhoed

Preporučene objave

Pozdrav,

 

ispricavam se ako sam postavio pitanje u krivoj temi.

 

Zanima me da li je datum rodjenja neke osobe javno dostupan podatak, odnosno da li se negdje moze dobiti datum rodjenja za neku osobu.

 

Konkretno radi se o tome da moje dijete na listi za upis u vrtic dijeli jednak broj bodova sa jos 30 djece, a svih 30 se natjecu za 10 mjesta.

U vrticu su obrazlozili da u slucaju kada dva kandidata imaju jednak broj bodova, prednost ima kandidat starije kronoloske dobi. Posto sumnjam na regularnost liste zelio bih provjeriti da li je postivano ovo pravilo.

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Pokušaje...

"Pravo na pristup informaciji ostvaruje se podnošenjem usmenog ili pisanog zahtjeva nadležnom tijelu javne vlasti. Tijelo javne vlasti obvezno je omogućiti podnositelju zahtjeva pristup informaciji najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja zahtjeva."

Morate imati neki pravni temelj za to, pretpostavljam ... a sad hoce li Vam priznati cinjenicu da Vi zelite provjeriti jel lista pravedna, ne znam. Mozda i nece, jer to je osobni podatak, a ovo i nije neki razlog... Pokusajte radije od vrtica dobiti te informacije, on Vam ih je duzan dati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija