anonimno objavljeno: 2. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2006. Zanima me samo koja je kazna za prolazak kroz crveno svjetlo, utječu li na izricanje kazne prethodni prekršaji, kako se može spasit vozačka! Ako priznam krivnju uzima li mi se to u obzir kao olakotna okolnost? Molim vas pomozite, mislim da nisam kriv ali jednostavno ne mogu ništa dokazati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2006. min 1000kn + troskovi postupka + 2 boda + 2-6 mj vozacke. prethodni prekrsaji su otegotni, priznanje krivnje olakotno, vozacka se moze spasiti temeljem 299.1 zospca-a samo malo je nezgodan onaj dio koji kaze "a s obzirom na njegovo ranije ponasanje u prometu" (buduci da ovdje spominjes prijasnje prekrsaje) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2006. ... ti prijasnji prekrsaji, kada si ih napravio, sto si napravio i jesi li pravomocno oglasen krivim zbog toga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.