Jump to content

dva pitanja vezana uz CZSS


naivko11

Preporučene objave

1. Da li imam pravo tražiti izuzeće socijalne radnice iz predmeta posredovanja radi rastave pošto je ista ta radnica pristrana tj. na razgovoru kod nje prije mjesec dana indirektno je stala na stranu majke i sve što majka kaže je istina a sve što ja kažem iako imam neosporive dokaze protiv majke ( zapostavljanje djece, nemar prema njima i neuredan život ) uzima se zdravo za gotovo , kao to je normalno.

2. Da li ja kao roditelj imam pravo od CZSS tražiti nadzor od centra nad majkom zbog gore navedenih razloga pošto mi je ta ista djelatnica rekla da šta ja mislim i odakle mi pravo da takvo nešto od njih tražim, samo šta mi oči nije iskopala kad sam to zatražio.

I još da nadodam da sumnjam da djelatnica prosljeđuje informacije majci šta da radi bez ikakvih sankcija.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. Imate pravo tražiti izuzeće, ukoliko postoji sumnja u objektivnost tog stručnog radnika, pismenim putem. O zahtjevu za izuzeće odlučuje ravnatelj.

Možete i samo ljubazno zamoliti ravnatelja Centra da vas vodi drugi socijalni radnik, nekada i to upali........

2.Nadzor je mjera obiteljsko pravne zaštite koja se izriče roditelju ili roditeljima kada su pogreške ili propusti u skrbi o djetetu viševrsni ili učestali ili kada je roditeljima potrebna posebna pomoć u odgoju djeteta.

Mjera nadzora se ne izriče na zahtjev, ali se zahtjev treba tretirati kao obavijest o kršenju djetetovih prava i zanemarivanju djeteta, te je Centar dužan odmah ispitati slučaj i poduzeti mjere za zaštitu djetetovih prava.

 

Ovo oko proslijeđivanja informacija majci djeteta mi baš nije jasno, jer koje su to informacije koje bi mogle pogodovati jednome od roditelja i staviti ga u povoljniji položaj.

 

U svakom slučaju preporučam pismenu komunikaciju sa nadležnim Centrom, te zahtjevanje pismenog odgovora na primjedbe.

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija