Jump to content

Kaznionica


PuRi

Preporučene objave

Radi se o kaznionici otvorenog tipa u Valturi. Zanima me koliko je potrebno vremena od dolaska u kaznionicu da zatvorenik moze uspostaviti pozive prema ljudima koji nisu clanovi uze obitelji? On je dao brojeve na provjeru, rekli su mu da ce to biti rijeseno krajem 6., pocetkom 7. mjeseca, no jos nista. Zna li netko koliko moze najvise trajati ta provjera? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U pravilu to je po mom znanju već trebalo biti riješeno, no godišnji odmori i slično....znate kako već to kod nas ide. Dakle, čeka se 2-3 tjedna maksimalno, da dobije odgovor. Ovisi o puno faktora, uvijek se gleda i dosadašnje ponašanje zatvorenika...no, uz sve navedeno, ipak trebalo biti riješeno kao što sam rekla. Sretno i valjda će biti uskoro riješeno! :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz osobnog iskustva znam da bi mogao jer sam kao prijateljica redovito posjećivala svog prijatelja koji je služio kaznu (teško kazneno djelo) u Lepoglavi. Dakle, držim fige da bude odobreno. Naravno, oni moraju provjeriti svakog od tih prijatelja, ne smiju imati veze s počinjenim kaznenim djelom te biti kazneno osuđivani, dakle ne smiju imati "dosje". Evo, javite je li odobreno, iskreno, baš me zanima.

pozdrav! :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija