Jump to content

Šifra f 32


signo

Preporučene objave

Dakle.2001 i 2005 g ima sam određenih psihičkih problema vezanih za DR a koji su se odrazili na svakodnevicu,nisam podnija zahtjev 2005 g za hrvi na osnovu bolesti i osta sam u sustavu jer sam bija uvjeren da je to ispravna odluka.

Krajem 2005 moja postrojba (4 gbr) je imala organiziran sistematski pregled na IPM-u Split, tada sam na psihotestu dobija negativnu ocjenu, da bi me kasnije psiholog pita kao i druge dali želim ostati u sustavu ja sam reka da želim, napominjem da sam na ponovljenom psihotestu ima prolaznu ocjenu, mislim da mi je i cjelokupna ocjena bila sposoban 5!!!

Nadalje 2006 god sam u Zemuniku završija dočasničku školu .Međutim moja kalvarija i omalovažavanje od strane sustava počima početkom 2007 g kada se gase bivše gardijske brigade a ustrojavaju se takozvane južna i sjeverna GBR u kojoj ja naravno nisam moga dobit postavljenje(mada sam potpisa papir nakon šta su nas ucjenili da do tada nisam bolova od psihičkih bolesti jer je to bija jedan od uvjeta kao i potpis za za mirovne misije).

 

Nakon toga sam bačen među neraspoređene da dajem stražarsko osiguranje (zap straže).

Kako sam po prirodi uporan i tvrdoglav nakon mog upornog inzistiranja i burnih razgovora sa nadređenima (zap brigade Fuz.l mi je tokom razgovora obrusija da dok je on zap brigade nitko sa šifrom f neće dobiti postavljenje u novu gmbr) i još puno drugih gadosti ali....

 

Čudom nakon 2 miseca među neraspoređenima zvali su me iz postrojbe da se pakujem da ću dobit postavljenje,nakon misec dana rada na crno u gmbr sam napokon dobija postavljenje na moje misto zap desetine, tada mi je bilo drago jer sam bija svjedok da pravda uvik pobjedi ali ne zadugo!!!

 

Tijekom redovnih promaknuća u činove moj prijedlog za dodjelu čina desetnika slan od zap postrojbe je odbijen pet puta bez ikakvih pisanih očitovanja (osobno sam inzistira kod zap da se nadležni očituju no nisu )

Kasnije sam sazna da je famozna šifra f u pitanju...

 

Samo da napomenem 2005 g na nalazima mi je dijagnoza bila F32 i F43,1 Sada sam nakon ozljede na radu u fazi prisilnog umirovljenja ali ne po ozljedi na radu nego po famoznoj šifri F.

Mene zanima dali su nadležni na moj zahtjev bili dužni da mi daju pisano očitovanje tj razloge zašto sam bija među neraspoređenima tj zašto mi nije prolazija čin desetnika,zašto se nisu očitovali i mogu li ja sada inzistirati na očitovanju (pisanom) a ako ne dali su dužni to napraviti odvjetniku!!!!

 

Razvidno je da je u mom slučaju netko zakazao,možete me usmjeriti bar, Tu je masu nelogičnosti di sam u konačnici popušija ja ali poznavajući sebe mislim da prava bitka tek predstoji, naravno pravna...

 

Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo da malo dignem temu,valjda postoji neko ko mi može napisat neku korisnu informaciju,nezaboravite da je ovo jedna vrst ispušnog ventila za ljude koji su na raznorazne načine zakinjeni ili obespravljeni od ove tvorevine ili je možda problem šta sam iskren i šta iznosim malo prljavog rublja na površinu,kome to smeta od takovih niti ne očekujem zanimanje za moju temu jer mi sigurno nemogu pomoć i ovim putem im zahvaljujem šta se drže postrani....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tvoje dijagnoze govore o psihičkoj bolesti ptsp i depresiji to ti za njih dođe na isto po psihološkom testiranju si bolestan i više nisi sposoban sa takovim dijagnozama za vojnu službu s time se moraš pomiriti jer nisi jedini ti jedino možeš da se izboriš za profesionalnu invalidnost da te tvoj liječnik na temelju nalaza koje posjeduješ i statusa u postrojbi ako te žele umiroviti pokreneš postupak za invalidsku mirovinu status hrvi ne možeš ostvariti jer nisi iskoristio rok kraj 2005

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stubi nisam baš siguran da smo se razumili, to šta si mi ti napisa ja odavno znam meni je bitna srž pitanja i zato je bitno da odgovori netko ko mi može dati neke konkretne odgovore ali ovo je možda više domena za pravnika, svakako hvala na trudu.

Da malo pokušam pojednostavnit , ako sam ja 2001 i 2005 g ima određenih problema šta su doktori i pripoznali i to je sve evidentirano u kartonima, zašto medicinsko osoblje konkretno na ipm-u Split nije odradilo svoj posa savjesno i pošteno da me se adekvatno zbrine tada jer su imali osnove zato ,bez obzira šta ja mislija o svemu tome nakraju krajeva njihovo se mišljenje uvažava ne moje... A ako sam ja smatra da ću ja sve to pribrodit ka šta i jesam jer mi kretenu nije ni u podsvijesti nije bilo da sam moga sa 32 god bit u opravdanoj mirovini i da mi niko nema šta prigovorit, nakraju krajeva šta bi ocjena sposoban 5 tribala predstavljat, zašto me se i nakon toga mučilo 6 godina u sustavu i pribijalo mi se šifru f podnos kad sam triba dobit novo postavljenje ili kad sam triba dobit #OOPS#ni čin desetnika kao plod moga rada, u konačnici di sam ja šifru zaradija da nisam u autobusu na putu za kuću, ta šifra je njihov proizvod,malo mi je smišna situacija da mi nešto ne priznaješ jer nisam podnija zahtjev da bi me kad su dobili prigodu na osnovu tog izgurali iz sustava na finjaka i sad bi ja kao to triba prihvatit,,,, di je tu logika,ako me razumiš a ona kriminalčina da dođe do one funkcije i da ga se ništa ne pita, e neće ići.... Neko je za ovo kriv, problem je kod nas šta mi to sve olako shvaćamo i mislimo da je to normalno e nije to normalno...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija