Jump to content

žalba


josip1

Preporučene objave

S obzirom da je večina toga napisana u rješenju kojem sam stavio u prilog, ja ču dodat još svoj dio. S obzirom da nesreču nisam imao niti sam imao ikakav kontakt s navedenom osobom niti policijom neznam uopče odkud im registracija mog auta i oštečenja na vozilu. Na moju nesreču, pošto je auto star 15 godina, ima blago udubljenje na prednjoj haubi, međutim vrlo lako se može utvrditi da je staro barem 5 godina, a navodna nesreča se dogodila nekih 500 metara od mog doma, vjerojatno im je to bio dobar način za rješavanje slučaja. Kako može lažna izjava navodno oštečene i svjedok-policajac (drugi svjedoci se ne navode) biti dovoljne za ovakvu kaznu? Ustvari, mislim da je izmišljeno da je rekla moju registraciju, vjerojatno im je opisala auto sličan mojem i to im je bilo dovoljno uz ono moje udubljenje na autu.Inače neznam ni kak su došli do mojeg auta pošto nikad nisam s njima kontaktirao, a kao dokaz ne navode nikakvu fotografiju? I još da kažem da sam prije mjesec dana platio 1000 kuna zbog "držanja nedovoljnog razloga između vozila" pa sam time prouzročio nesreču s obzirom da nisam imao pravo na žalbu. Sad se pitam ima li smisla pisati žalbu i na kojoj osnovi da se branim. Da li visoki pr. sud može ovo poništiti ili možda još gore da mi poveča kaznu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne može se pomoći onome koji ne želi da mu se pomogne, a vi vašu želju možete jedino izraziti skeniranjem cijeloga zapisnika.

 

Pročitajte drugu rečenicu iz odgovora #3.

 

Bez zapisnika se može jedino reći da ako ste stvarno prouzročili prometnu nesreću, budite fer i omogućite oštećenoj da naplati svoju štetu, a ako niste angažirajte odvjetnika koji će prvo tražiti na uvid zapisnik, a što nam vi ovdje ne omogućujete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne razumijem na kakav zapisnik mislite. Ja nikakav zapisnik nemam osim ove presude i optužni prijedlog u kojem piše isto. Da li ja taj zapisnik moram tražit na policiji?

 

Ako i da, pretpostavljam da je onda za to sad kasno pošto mi je u ponedjeljak zadnji dan za predaju žalbe, ili možda utorak? Presudu sam podignuo u pnedjeljak.

 

Da sam skrivio nesreču nebi sad ovdje pisao več bi platio kaznu i to je to.

 

Da sam znao da če mi opalit ovoliku kaznu za nešto što nisam napravio, priznao bih kod suca da sam kriv i molio za što manju kaznu. Vjerojatno bih bolje prošao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija