Jump to content

Rješenje upravni sud


ivom

Preporučene objave

POŠTOVANJE!

Nakon što sam predao žalbu Upravnom sudu u 12 mjesecu 2007 godine a vezano za priznavanje prava na RVI na temelju bolesti PTSP danas sam gotovo nakon 4 godine dobio rješenje.

ODBIJA SE TUžba nije osnovana.Prema ocjeni suda tuženo tijelo pravilno je odbilo tužbu tužitelja,jer iz činjeničnog stanja spisa proizlazi da je zahtjev podnesen nakon proteka roka od 12 mjeseci od 1 sječnja 2005 kada je stupio na snagu Zakon o pravima HB iz DR.Navedeni rok od 12 mjeseci je materijalno pravni rok prekluzivne naravi,proteklom kojeg stranka gubi sva prava na naknadno poduzimanje te procesne radnje...završen citat.

Evo kao što vidite od 1 1 2006 se nismo smjeli razboliti a zapravo se pitam što dalje.Isplati li se žalba Ustavnom sudu i što bi zapravo time dobio.Ima li netko tko je išao dalje odovoga.Rudavi je nešto pokušavao organizirati u vezi zajedničke tužbe pa je to očito propalo zbog malog broja zainteresiranih.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,na žalost ja Vam kolega mogu prenijeti također samo negativna iskustva u tome pogledu,također sam dobio od Upravnoga suda potpuno isti razlog odbijanja tužbe kao i Vi,a nakon što sam tužbu predao Ustavnome sudu nakon 4 mjeseca dobio sam također negativan odgovor.Koliko vidim to se sve riješava sa obrascima samo se promijene osobni podaci i sve se odbija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav od Zagi-a 87.

Vidim da raspravljate o odbijenici Upravnog suda pa da se nadovezem, i ja sam odbijen od strane Upravnog suda te sam podnio tuzbu na Ustavni sud 04/2010 i do sad jos nisam dobio nikakav odgovor (neznam gdje je zapelo???) inace jedan od mojih kolega je također podnio tuzbu na Ustavni sud 08/2010 i za otprilike 4-5 mjeseci dobio negativan odgovor. Toliko o tome. Sto pak se tice Rudavog i onog dijela oko tuzbe na Medunarodni sud koliko ja znam i koliko sam ukljucen u samo okupljanje branitelja oko tog postupanja mislim da to jos nije propalo posto je sam postupak takav da se moraju iskoristiti sve pravne mgucnosti u RH pa se tek onda moze sastavljati i slati tuzba na Medunarodni sud. I ja vidim da se u zadnje vrijeme Rudavi ne javlja ali znam da je bio sa odvjetnicom u kontaktu i da je jedan od branitelja bio kod odvjetnice na razgovoru, tako da mislim da moramo sacekati da se odredeni dio procedure rijesi u RH, te da se prikupi vec broj nas branitelja koji smo zainteresiorani za pokretanje tuzbe na Medunarodnom sud pa da se nademo sa odvjetnicom (vidi temu Ustavni sud-Medunarodni sud) Ne znam mozda je po tom pitanju u meduvremenu doslo do kakvih promjena, ja takvih informacija nemam a mozda i sve ovo procita i Rudavi pa se na to sve skupa nadoveze. Toliko za sada, pozdrav svim istinskim braniteljima ma gdje god bili!!! :kavica::misli::palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovanje

Htio sam samo reći što se tiče Međunarodnog suda da ako si prošao Upravni sud dali je obavezno potrebno dati tužbu i na Ustavni sud i čekati također odbijenicu čime bi iscrpio sve mogućnosti u Hrvatskoj.

Po nekakvoj logici bi trebao dati žalbu i na Ustavni sud a tek tada bih imao uvjete za žalbu Međunarodnom sudu ili možda ne.

Ako netko zna da mi odgovori iako mi je jasno da od svega toga nema ništa.Bar ću znati da sam učinio sve što sam mogao.

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav za Ivom.

Da moras iscrpiti sve mogucnosti u RH a zatim na Medunarodni sud, nema zalbe na presudu Ustavnog suda, :srednji::srednji::srednji::srednji::srednji:

plafon!!! :glavomozid::glavomozid::glavomozid::glavomozid::glavomozid: Ali ti velim nema PREDAJE :predaja: :amen: Najzalosnije je od svega toga sto se sa državom za koju smo se borili, izgubili prijatelje, zdravlje, najljepse dane mladosti i itd, sad moramo povlaciti po kojekavim sudovima i stvarno se NADAM da cemo mi BRANITELJI ovoj garnituri :bananko: na vlasti stvarno znati to vratiti pa ak nigdje drugdje onda na slijedecim izborima. Pozdrav svim istinskim braniteljima ma gdje god bili!!! :zivili::zivili::zivili::zivili::zivili::zivili:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pajdo pozdrav.

Znas s ovim tvojim se mogu i ne mogu sloziti mislim oko vratiti, i tekako bi im mogli vratiti da nas nisu nazalost razjedinili i da nisu ubacili po mom mišljenju oko 150000 tisuca parazita koji su tu gdje nikako nebi smjeli biti i koji su i unjeli najveci razdor medu nas branitelje, i tu stajem po tom pitanju posto bi o tome mogao napisati stvarno ono.... Sto se pak tice ove garniture ja mislim da je gora i od onih protiv kojih smo se borili na ratistu, COVJECE to sto su oni uradili od ove drzave (pokradena, branitelji heroji po kazamatima-uhapseni, doslovno upropastena) i sad ti meni reci KAKO da im vise vjerujem, znam i vidim da neke alternative bas i nemamo ali sam misljenja da bi morali krenuti (bi rekel nas Thompson na krizanje ceste nemoj ici lijevo...) sasvim desno jer bi jos jedino tako mogli sacuvati svoj obraz ili barem to sto je jos od njega ostalo. Iskreno ti velim i zgrozim se i same pomisli, kad bi nasi nazalost prerano preminuli suborci mogli vidjeti za sto su oni polozili svoje zivote!!!Rekli bi to nije katastrofa to je smak svijeta i 100% bi nas pitali zasto smo to dozvolili!!! I eto da ti jos i velim bez obzira sto si ti napisalovo za Medunarodni sud ja cu ici do kraja pa ak odluce da me moraju uhapsiti nek me uhapse ali pajdo moj barem cu znati da sam isao do kraja i nece me muciti savjest ZASTO SAM ODUSTAO. Na jednom sam portalu napisao da sam i ja ponosan sto sam clan zlocinacke organizacije kak i nasi uhiceni (SVI) generali, posto je VELEBNA AKCIJA OLUJA proglasena "zlocinackom" i znaj jos i ovo najvise me boli i pece kad vidim od koga smo proglaseni zlocincima od takvih koji su kroz cijelu povijest napravili nebrojene zlocine i koji su poubijali XX nevinih ljudi a nama nisu dali ni da se branimo!!! :vrag::vrag::vrag::vrag::vrag:

BOG I HRVATI pozdrav svim istinskim braniteljima ma gdje god bili!!! :batina::batina::batina::batina::batina:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija