Jump to content

pauk


isabelica

Preporučene objave

Imam nekoliko pitanja u vezi dizanja auta paukom.Parkirala sam auto gdje je bilo još 20-tak auta parkiranih,ni jedno nije bilo premješteno osim mog,ostali su bili od lokalnih močnika i stranih registracija.Otišla sma po auto i pitala tipa zašto samo moj,samo s nasmijao,nakon svadje dao mi je auto i uplatnicu za plaćanje.Pitanje je moram li platiti kaznu ili pisati žalbu?Molim vas za savjet.Hvala.Može li zastariti ova kazna?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pauk diže vozila jednim redom, ne izdvajaju se pojedina vozila iz kolone.

 

Kad premjesti ono treće, znaju se naparkirati još 4 nova, u to posadi pauka završi radno vrijeme, vozač trećeg vozila dođe nakon 5-6 sati i dobije dojam da su samo njemu premjestili vozilo.

 

Svakodnevna situacija na koju je navikao čuvar vozila koji nije niti bio dio posade pauka, a vi ste se istresli na njega.

 

Dobro da nije zvao policiju.

 

Kazna se ne mora platiti, možete pisati prigovor, rok za pokretanje prekršajnog postupka je 1 godina, zastara za vođenje prekršajnog postupka nastupa za 4 godine od početka prekršajnog postupka, a za izvršenje kazne za 3 godine od pravomoćne prekršajne kazne.

 

Kazna će sigurno zastariti ako pobjegnete iz države na 8 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija