Jump to content

Prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira+fizički nasrtaj


helenap

Preporučene objave

Dobro jutro,

 

Znam da je bilo već tema na ovu temu. Ali moj slučaj je malo drugačiji jer se radilo i o fizičkom nasrtaju.

Dana 11.09.11 oko 5h, nakon izlaska, nas je prijatelj koji vozi, doveo do doma, nakon 5-7 minuta što smo se malo smijali oni su otišli. Dečko i ja krenuli smo prema ulazu, u tom treuntku naša susjeda se meni obratila sa kur.. jedna, i j.... ti m...., nakon toga se njezin suprug nadovezao sa još brutalnijim psovkama, zbilja ne želim ovdje o tome pisati, to je trajalo. Moja je greška što sam bila isprovocirana pa sam i njoj rekla k.... . Nakon toga dolazimo doma, no ja se nisam dala (ovo se već desilo do prije 3-4 mjeseca, no nisam nikoga prijavila)otišla sam gore do njih da riješimo taj problem, i da ih pitam u čemu je problem s nama. Pokucala sam na vrata, pitala u čemu je problem?, on je izašao van govoreći vulgarnosti te me napao, primio za zapešće kojem je nanio minornu ozljedu, i želio baciti niz stepenice, sva sreće nisam pala. (Napomena, on tvrdi da sam to izmislila, na vratima je stajala i njegova žena, koja je naravno na njegovoj strani, nema drugih svjedoka) Sišla sam doma, i odmah nazvala policiju, da prijavim fizički nasrtaj. Policija je došla, napravila zapisnik, dobila sam prekrešajnu prijavu, dobili su ih i njih dvoje, moje dečko je samo svjedok. Nakon toga sam otišla u Vinogradsku dokumentirati ozljedu, za svaki slučaj.

Policija je bila super, koreketna, i rekli su mi nemate svjedoka za taj napad, tako da ništa od toga. Moja riječ protiv njihove, a njih je ipak dvoje. Jedino što mogu, kako mi je policija rekla jest dignuti privatnu tužbu, no to zaista ne želim. I jedan veliki problem u svemu tome, što je napadač moj susjed, a usput umirovljeni policajac.

Imate li kakav savijet, što mi je najpametnije činiti dalje.

Puno Vam hvala,

Helena

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

helenap je napisao:

Imate li kakav savijet, što mi je najpametnije činiti dalje.

 

U 5 ujutro ulaziti tiho u zgradu bez smijanja sa dečkom i prijateljima ispred zgrade i izbjegavati bilo kakav kontakt sa tim susjedima.

 

Sa time ste rješili sve svoje probleme po tom pitanju za ubuduće.

 

Po pitanju prekršajnog postupka svi će dobiti po kaznu, a time da je moguće da sud oslobodi susjedu radi elementa javnosti. Policija u takvim situacijama pokažnjava sve, a posao suda je da odluči koga će osloboditi.

 

Kucanjem na vrata susjedima s namjerom "rješavanja problema" svaki put će te izazvati novi sukob.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija