Jump to content

Iskljucenje iz centralnog grijanja


Jeja051

Preporučene objave

Molim Vas za pomoc.

Zivimo u zgradi sa 56 stanova, imamo centralno grijanje na ciju toplanu je spojeno jos 2 zgrade. Na zadnjem smo katu i grijanje nam je nikakvo dok za razliku stanari s 5-og kata zimi otvaraju prozore zbog vrucine..Htjeli bi da nam ukinu uslugu jer placati mjesecno iznos od skoro 800,00 kn je pretjeran za nesto sto ne dobivam no kazu nam da je nemoguce. Sto mozemo uciniti jer po njihovom mozemo skinuti radijatore ali cemo i dalje placati kao da imamo grijanje??? Ima li smisla uzeti odvjetnika i pokusati rijesiti to? Pokusali smo zatraziti komisiju da nam izmjere temperaturu u stanu te na taj nacin smanjiti bar racun za ''uslugu'' no ni to nam nisu dozvolili. Kako se boriti protiv toga da na silu moras placati uslugu koju 1. ne zelim, 2.ne dobivam ????? Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

otvori PM

pozovi sudskog vještaka da utvrdi činjenično stanje i sastavi izjavu i utvrdi mogućnost izdvajanja iz sistema cenrtralnog grijanja.

ali prije toga pismeno(preoručeno i sa povratnicom ili da na kopiju pismena distributer potvrdi prijem pismena) pozovi distributera da otkloni kvar tj. da omogući normalnu uporabu centralnog grijanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija