Jump to content

ZUS


rum_rum

Preporučene objave

danas sam prijavila DSI, čitam malo po forumu i vidim da se čeka po mjesec/dva/tri...i sad mene zanima nekaj vezano uz ZUS (novi ZUS je objavljen u NN broj 20/10, al tek stupa na snagu 1. sijećnja 2012.g)...ako me pozovu prije 1. sijećnja 2012. pitat će me ZUS (NN 53/91, 9/92, 77/92), ako me pozovu nakon 1. sijećnja 2012. ispitivat će me ZUS (20/10) ili????jel neko zna kak to ide?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa da, upravo tako kao što si i napisala. S tim da će se u Novoj godini sigurno tolerirati 15-20 dana da se odgovara po starom ZUS-u, za one koji su poslali prijavu ranije.

 

Sjećam se kad sam bila na pripremnom seminaru, da su upravo tad stupile na snagu nove izmjene Zakona o državnim službenicima pa su ljudi koji su već dobili poziv za narednih par subota, pitali da li da spremaju po starom ili novom. Odgovor je po starom.

 

Kad je već takva situacija, najbolje je učenje ZUS-a ostaviti za posljednja tri tjedna, a kad dobiješ poziv znat ćeš otprilike koji bi trebala učiti. A ako i tad bude nedoumica, najbolje nazvati Ministarstvo uprave i pitati :-)

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija