marko46 objavljeno: 8. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2011. dragovoljac,branitelj,logoraš,80%invalid .... pripadnik:hos-a,hv-a i hvo-a, umirovljen, jedini problem koji me mući nakon odlaska u "b"zonu dobio sam čin satnika sa regularnim ukazom hvo-a sve ok, ali sam zakasnio za nekakav famozni prepis čina u os republike hrvatske dok sam skakao po brdima drugi po ministarstvima...može li me ko uputiti u proceduru kako se to rješava? pozdrav i hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko46 odgovoreno: 10. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2011. hvala ... ma gdje bili.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
signo odgovoreno: 10. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2011. E moj Marko da si abolirani čedo dobija bi odgovor u exspresnom roku naprosto branitelji više nisu interesantni a posebno ovakovi ka šta smo sami, znaš ovo su zeznuta vrimena sad neki panično po ormarima traže partijske,omladinske i druge simbole koje su duboko zavukli zlu ne tribalo, svuć če sa sebe opravu ka zmija i navuć crveno, šta mi takovima značimo mi smo nebitni.... Poz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vinkovci odgovoreno: 10. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2011. rado bih pomogao da znam, ali ne znam, jedino što znam, znam da nikada neću odabrati ovu boju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.