Jump to content

obavijest o počinjenom prekršaju


ivana31

Preporučene objave

Ukoliko platite tu obavijest slobodno napišite bilo kakvo ime na njoj i stvar je riješena.

 

Ukoliko je ne platite slijedi prekršajni nalog uvećan za trošak postupka na kojeg možete uložiti prigovor.

 

Od vas će se tražiti da date podatke o osobi koja je upravljala vozilom u trenutku parkiranja na mjesto namjenjenom invalidnim osobama.

 

Postoje efikasni načini izbjegavanja odgovornosti po pitanju identiteta vozača, ali osobno se ja time nikad ne bi služio, te ukoliko vas taj dio zanima pažljivo pročitajte stare postove na ovom forumu.

 

Ako iz bilo kojeg razloga poričete prekršaj parkiranja sud će pozvati na saslušanje policijskog službenika ili prometnog redara koji je uočio prekršaj, a koji može tražiti da mu se iz proračunskih sredstava suda isplati putni trošak, a koji će se vama ubrojiti u trošak postupka ako vas osude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno vam hvala na odgovorima,u policiji su mi savjetovali da ipak napišem prigovor i na obavijest pa možda i odustanu od naloga,vidjet ćemo!!

A što se tiče invalida,bar sam ja uvijek imala osjećaj za ljude u potrebi a sad sam se ja našla u toj poziciji,operirala sam koljeno i hodam isključivo uz pomoć štaka i eto,ako je toliki grijeh što sam u takvom stanju zauzela 1 od 3 mjesta za invalide( i to u malom mjestu gdje su ta mjesta, hvala Bogu, više slobodna nego zauzeta) onda me razapnite ali to nam sada nije tema rasprave,pitala sam čisto pravno pitanje a o sociološkim temama ćemo na nekom drugom forumu!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija