Jump to content

Važeća punomoć srodniku za zastupanje pred sudom


donquijote

Preporučene objave

Opunomoćio sam moju kćer da izađe na ročište umjesto mene (iz razloga poslovne spriječenosti) i vlastoručno joj napisao punomoć koju je sutkinja odbila uz obrazloženje da nema nikakvih dokaza da se radi o mojoj kćeri?

Informacije o praničnom postupku prikupljam sa web-a pa tako sam došao i do ove o opunomoćenicima http://www.tszg.hr/cro/TSZG/Djelokrug-Suda/Parnica/Vodic-kroz-parnicni-postupak/Punomocnici

Koliko sam primijetion na toj web stranici nigdje ne stoji da je punomoć potrebno ovjeriti kod janvog bilježnika niti prilagati ikakve dokaze o srodstvu i slično. Ako se ne varam kod davanja punomoći odvjetniku nije potrebno naprviti ništa više nego jendnostavno potpisati punomoć?

Upravo je to moje iduće pitanje: da li je sutkinja imala pravo odbiti moju kćer da me zastupa pred sudom, ako sam ja u punomoći naveo da je ta osoba moja kćer i dao joj ovlasti zastupanja pred sudom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija