Jump to content

Lisica mi podletila pod automobil (pomoć!)


BMWE46

Preporučene objave

Na otvorenoj cesti vozio sam 75 km/h. U jednom trenutku lisica mi je podletila pod automobil. Ja sam nastavio vozit do obližnjeg stajališta kako bih vidio što se dogodilo. Šteta na autu nisam uočio jer se je sve dogodilo u kasnim večernjim satima. Drugi dan otišao sam na policiju i prijavio slučaj. Oni su mi rekli da sam to odmah trebao napravit. Međutim, do sada se nikada nisam našao u sličnoj situaciji i nisam znao što učiniti. Oni su rekli da će napraviti zapisnik. Pitanje je što sada mogu učinit kako bih nadoknadio počinjenu štetu na automobilu. Radi se o skupocjenom automobilu i šteta je velika. Na toj relaciji nigdje nema ni znaka za divljač na cesti. Unaprijed Vam se zahvaljujem na pomoći!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I ja sam imala takav slučaj ali u ranim jutarnjim satima kada je divlja svinja izašla iz jarka i lupila me u desnu stranu. Srećom da je bila frendica sa mnom koja je znala što dalje. Nazvali smo odmah policiju a policija,nakon uviđaja,pozvala predsjednika lovačkog društva koji je potpisao isto zapisnik. Zatim sam išla u svoju osiguravajuću kuću gdje su me naručili za dan kada dolazi procjenitelj. Kada je procijenitelj fotografirao štetu na autu,pismeno mi se očitovao kroz nekoliko dana te napravio spisak dijelova koji se trebaju popraviti i cijenu popravka. Moja stvar je bila hoću li otići ovlaštenom majstoru popraviti auto i da oni plate ili kako sam ja išla,na nagodbu što znači da sam dobila keš ali ne u potpunosti koji bi oni platili,nego manje ali sam s time uspjela sve popraviti i još mi je nešto novaca ostalo.

Osiguravajuća kuća strogo pazi dal ste bili pod utjecajem alkohola,dal je znak divljači bio na cesti te dal ste vozili po propisu. Međutim,kod Vas uviđaj nije bio odmah tako da ne znam kako će kod Vas to završiti. Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija