Jump to content

novo vještačenje


BANO

Preporučene objave

Bok!U profesionalnoj mirovini sam od 2009 god.,HRVI 30 stalno,rat 30 mir 70 časnički namjesnik,stradavanje na prvoj crti kralježnica.Prije mjesec dana nakon dvije godine i nakon neprekidnog liječenja i pogoršanja stanja kralježnice bio sam na mirovinskoj komisiji te mi je ostala profesionalna tj.ništa od opće.Inače sam dosta i psihički nestabilan u zadnje vrijeme zbog neprestanih bolova i problema sa kralježnicom pa molim dali netko zna dali mogu prilikom odlaska na novo vještaćenje za opću nesposobnost dostaviti i dokumentaciju psihijatra i dali to utječe pozitivno ili negativno na komisiju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba vam "debela" liječnička dokumentacija vezano za psihičko stanje tj. ukoliko je došlo do pogoršanja vašeg psihičkog stanja morate se liječiti, vjerojatno odraditi dnevnu bolnicu ili ležanje, možda grupne psihoterapije. Morate napraviti i psihološko testiranje i ako se iz medicinske dokumentacije može vidjeti da je zaista došlo do pogoršanja vašeg zdravstvenog (psičkog) stanja možete za recimo godinu dana opet na procjenu radne sposobnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija