Jump to content

hrvatski branitelj i HRVI


doktorbobo

Preporučene objave

U 4. mjesecu ove godine u večernjim satima zaustavila me prometna policija radi kontrole. Pol :-? icajac koji me zaustavio čim je čuo da sam HRVI tražio je od mene da obavim alkotest, što sam učinio. Pošto nikad ne pijem test je bio negativan. Nakon toga me je testirao na opijate putem sline, no i to je bilo negativno. Nakon toga je inzistirao na vađenju krvi i urina, jer je svojom slatkorječivošću saznao da pijem lagane psihoanalgetike,stpao me u vozilo kao najgoreg kriminalca a suprugu i dijete koji su bili sa mnom ostavio u autu da se smrzavaju, jer je tada bilo stvarno zima. Naime pišem Vam jer sam dobio poziv za sud 1.12.2011. jer je analiza pokazala kako sam imao u krvi nešto diazepama i lumidola koji su mi prepisali specijalisti. Naknadno sam saznao da se isti policajac koji je vođa ophodnje (naime radio sam u policiji do umirovljenja) upravlja službenim vozilom, a isti se lijeći na psihijatriji, gdje je i bolnički zadržan, pokušao dva suicida, gdje su ga kolege spašavale. Jako me boli činjenica da ne smijem reći da sam hrvatski branitelj, a kamoli da sam HRVI, jer odma ode vozačka, što mi u ovom slučaju naglašavaju u optužnom prijedlogu, pa čak i zatvor. Dao bih sve ovo u javnost, s tim da ću tada navesti ime i prezime dotičnog policajca, a sada Vas molim za prvu ruku ako mi možete pomoći savjetom ili preporukom. Županija Vukovarsko-srijemska.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad puno pričašššš

radio u policiji a nezna kakvi (neki )mogu biti.

bitno je dali na lijekovima (uputi),koje piješ ,napisano da umanjuju vozačke sposomnosti.

na sudu pokaži liječnički nalaz iz kog se vidi da je isti lijek terapija .

 

policajac ,psihički bolesnik,koji se liječi nebi smio raditi na tako odgovornom mjestu .

na sudu se pozovi na navedena saznanja (nije smio raditi)

možda nebi bilo loše da angažiraš odvjetnika .

i jedan prigovor Ministarstvu zbog zbog maltretiranja od strane psihički bolesne osobe .

a možda je ljut što si ostvario status HRVI a on nemože ili kasni. (veča mirovina)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam šta se misliš,odma na medije ako se nemaš čega sramit isti moment jer to je ponašanje neprihvatljivo posebno za Branitelja policijskog službenika,toga će bit sve više HRVI će se izgovarat šaptom,nažalost,vjerojatno je lik isfrustriran i razočaran situacijom ali ipak to ga ne opravdava da se tako ponaša, ali mi nije jasno čemu to hrvi izgovarat ako te nitko ne pita,samo si oteža.

Bovu ti je da odgovor -ljut je šta si ti ostvarija status a on nije jer je zakasnija, znaš u nas se sve svodi na to ko jamija jamija i na datume,sam si napisa da je puka i da se ličija nebi li bilo grijota tog nesritnjaka sad poslat u mirovinu za 2 tkn, je..ga ako je čovik puka nemora ga se sad ubit skroz, sustav je taj koji je zakaza a takovi likovi su nus proizvod svega tog.

 

p.S

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zakon o sigurnosti prometa na cestama kaže da nitko ne može upravljati vozilom pod uticajem lijekova koji utječu na psihofizičke sposobnosti i na sposobnosti upravljanja vozilima pa ni hrvatski branitelji, donijela ga je vlada RH u travnju 2008. godine, izglasan je u saboru RH u svibnju 2008. godine, a protiv njega nije glasao predsjednik vaše udruge.

 

Sud neće zanimati zdravstveno stanje dotičnog policajca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Hvala svima koji su se javili na moj upit te da vas samo izvjestim da sam sudskom odlukom oslobođen svake odgovornosti jer nisam narkoman. <a kako je policajac saznao da sam HRVI, pa vidio je naljepnicu HRVI invalida i iskaznicu. Svima hvala ma kako tko tumačio moj slučaj ali ste mi svejedno pomogli. Bog svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Niste vi završili na vađenju krvi zato što ste hrvatski branitelj, već zato što ste policijskom službeniku iskazali da uzimate lagane psihoanalgetike, a niste oslobođeni odgovornosti zato što ste hrvatski branitelj, već vjerovatno zato što je stigao rezultat vještačenja po kojem nije bilo zabranjenih supstanci u krvi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija