Jump to content

odgovor na žalbu


Contija

Preporučene objave

poštovni dobio sam nepravomoćnu presudu u kojem sam dobio spor na neutemeljeno oduzimanje ovrhom moje mirovine za uzuzdržavanje sudentice -13 godina studiranja a ništa nije završila.cijeli spor sam sam vodio bez odvjetnika i protustranaka je putem odvjetnika podnjela žalbu.moje pitanje je li ja trebam dati odgovor na sadržaj njihove žalbe.

unaprijed zahvaljujem na odgovorima contija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovi, zahvaljujem na Vašem odgovru i dajem Vam potrebne podatke:

Prva studentica je na prvom fakultetu bila 4 godine i nije uspjela upisat prvi semestar pa su nakon druge šk-god.prestale pretpostavke za daljnje pravo na roditeljsko uzdržavanje temeljem Ob.z.ČL210 nakon gubljenja prava studiranja na prvom fakultetu upisuje drugi fakutet 2006.god i do danas nije diplomirala,a več je pri kraju 32.god.

druga studentica nakon završtka srednje školskog obazovanja dvije godine ne upisuje daljne školovanje pa Ob.Z.čl.210 pa završtkom prve škloske godine nakon završetka srednje školskog obraovanja prestaju sve pretpostavke za roditeljsko uzdžavanje 2003šk.g.

kako je meni prije početka dosuđno ovrho oduzimanje mirovine od 50% to je sud i nakon prestanka njihovog prava na uzdžavanje nastavio meni pljenit 50% mirovin

Bez odvjetnika i moje bolet te drugih problema podižem tužbu tek 30.6.2008.i sud donosi presud da od 30.6.2008.god. tužene nemaju pravo na roditeljsko uzdržavanje.čekam pravomočnu presuda a ako tužene podnesu žalbu zatražio sam Vašu pomoč. kako bi bio jasan misam mogao krače.zahvajuje s pošovanjem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

pojednostavit ču moju zamolbu-dobio sam presudu kao tužitelj i tužena je dala žalba na presudu, u žalbi su naveli dosta tvrdnji bez dokaza a kojih nije bilo u sudskom procesu ,a što me je povrjedilo je neistina uvrede psihičko maltretiranje i zlostavljanje koje također nije tužena spominjala u proces a ja nisam moga maltretirati ni zlostavljati jer nisam bio u fizičkom kontaktu s tuženom godinama pa molim:

 

-može li mi netko napisati naćin kako dati odgovor na žalbu

jer neistine (navodi bez dokaza)kojh velika večina nije spomenuta u sudskom procesu

- a za uvredu psihičko maltretiranje i zlostavljane maltetriranje što je laž i bol za mene mogu li podnjeti tužbu zahvaljujem contija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

to vam je slično kao odgovor na tužbu (pretpostavljam da ga imate). Samo napišete naslov odgovor na žalbu i očitujete se na pojedine navode koji su navedeni u žalbi.

 

Btw. ono što oni navode u žalbi nije u svezi s predmetom spora, a i da je, nove činjenice i dokazi se ne mogu predlagati u žalbi (čl. 352. Zakona o parničnom postupku).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija