Jump to content

molim pomoć


jinx0o

Preporučene objave

bio danas u uredu za obranu ženska mi dala broj vp u karlovcu da sam tražim mislim da to nije u redu ipak smo mi branitelji pa smo valjda zazlužili da bar dobijemo papire bez neke muke.kaže ženska traži žnjoru da ubrzaš mada mi nije jasno zašto trebam ratni put ako se više nemože ostvariti hrvi ak dobijem mirovinu to će biti neka crkavica .mislim da bi za to trebala potvrda iz ureda od kad si bio i kolko si bio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jinx0,mora ti službeno zatražiti,ne daj se veslati,rekao bi nešto ružnije,a usput da ti kažem,ja sam bio na dvije komisije i ni jedanput mi nije trebao ratni put,samo su ga maknuli sa strane,tako ti savjetujem da se raspitaš u područnom uredu HZMO,ili da nazoveš županijski HZMO,ne znam iz kojeg si grada,možda uštediš vrijeme i živce,predpostavljam da te tvoj doktor OP uputio za ratni put,ponavljam ti,sve u vezi DR micali su mi u stranu,gledali su mi samo medicinsku dokumentaciju.

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija