anjavito objavljeno: 9. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 9. siječanj 2012. Poštovani,banka koja je u prisilnoj likvidaciji meni ovrhom skida trećinu plaće jer sam bila jamac.Ako je toj banci oduzeto odobrenje za rad još 2010,kako mi može vršiti ovrhu?Btw.od pravomoćnosti je prošlo 6 godina i u to vrijeme se niti jednom jamcu nije ništa skidalo,već sada kad je u likvidaciji,sad su se sjetili da postoji dug.Smiju li likvidatori nuditi nagodbu? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 10. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. Poštovani, provođenje ovrhe nije upitno, bez obzira na dozvolu za rad i bez obzira na postupak likvidacije. Ako se prislinom naplatom pokaže da naplata ide presporo ili je otežana, nagodba je moguća opcija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.