zpbos objavljeno: 12. siječanj 2012. objavljeno: 12. siječanj 2012. Ako netko moze barem malo pomoci sto napraviti,drzava je otkupila kucu i darovala je meni kao rvi ,u darovnom ugovoru se navodi da je to kuca,medjutim provjerom u katastru i gruntovnoj ta kuca ne postoji ,nije ucrtana ,nema nikakvih papira,i cestica na kojoj je neodgovara katastarskom planu,kuca ima struju,placa se komunalna naknada ,kuca je radjena negdje 1988 god, .. Citiraj
ivanhorvat odgovoreno: 12. siječanj 2012. odgovoreno: 12. siječanj 2012. Poklonjenom konju se ne gleda u zube. Nešto morate i smi platiti (legalizaciju). Citiraj
zpbos odgovoreno: 15. siječanj 2012. Autor odgovoreno: 15. siječanj 2012. da darovala je nesto sto ne postoji ,toliko o tome ... Citiraj
ivanhorvat odgovoreno: 15. siječanj 2012. odgovoreno: 15. siječanj 2012. Ja sam također bio u rovu pa nism nikad ništa dobio.A ti kad si tako nezahvalan proslijedi dar na mene pa neka je nepostojeća kuća! Citiraj
zpbos odgovoreno: 3. ožujak 2012. Autor odgovoreno: 3. ožujak 2012. Toliko o ljudskoj dobroti ...vasi odgovori govore sami za sebe ... Citiraj
bovu odgovoreno: 4. ožujak 2012. odgovoreno: 4. ožujak 2012. Ministarstvu koje je potpisalo darovanje kuće poslati dopis da se uklone pravni nedostaci na darovanom objektu ili da vam u zamjenu daju kuću /stan bez pravnih nedostataka. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.