Jump to content

VIPNET


mandri

Preporučene objave

VIPnet d.O.o. naplaćuje naknadu za uspostavu poziva izvan mjesečne naknade, a u suprotnosti s objavljenim uvjetima poslovanja. Kako naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn po pozivu, smtram da isto nisam u obavezi platiti dok se ne potroši iznos mjesečne naknade, progovori prema operateru su uvijek osporavani, zahtjeva za rješavanje spora prema HAKOM su upućeni, ali HAKOM u svojim odgovorima izbjegava dati konačno obrazloženje. Obzirom da se ne radi o pojedinačno velikom iznosu cca 50kn/mjesečno, ali kada se uzme veći broj korisnika onda to postaje zabrinjavajuće. Nedavno je vio ukinuo tu tarifu sve za mene, vjeruj imajuci razlog. Na dalje navodim ono što je vip javno objavio: „Mogućnost korištenja mjesečne naknade isključena je za plaćanje naknada za usluge kao što su uporaba radijske frekvencije, mjesečna naknada za odabranu opciju, međunarodni pozivi, roaming, posebne SMS i MMS usluge, pozivi prema Vip Navigatoru (091 77 99), Vip imeniku (091 77 44), T-Mobile imeniku, Tourist info broju (091 77 66), brojevima sa posebnom naplatom, usluge sa dodanom vrijednošću, videotelefonija, prijenos podataka, Vip faks te preusmjeravanje poziva na brojeve koji nisu iz Vip mreže. U slučaju da korisnik iskoristi sve minute/SMS poruke/podatkovni promet (MB) uključen u mjesečnu naknadu, započinje naplata po cijenama utvrđenim Cjenikom tarifa Sve za mene“.

 

Pitanje, da li operater temeljem ovakve odredbe ima pravo naplaćivati naknadu za uspostavu poziva izvan mjesečne naknade.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U tome i postoji problem???

„Mogućnost korištenja mjesečne naknade isključena je za plaćanje naknada za usluge kao što su uporaba radijske frekvencije, mjesečna naknada za odabranu opciju, međunarodni pozivi, roaming, posebne SMS i MMS usluge, pozivi prema Vip Navigatoru (091 77 99), Vip imeniku (091 77 44), T-Mobile imeniku, Tourist info broju (091 77 66), brojevima sa posebnom naplatom, usluge sa dodanom vrijednošću, videotelefonija, prijenos podataka, Vip faks te preusmjeravanje poziva na brojeve koji nisu iz Vip mreže. U slučaju da korisnik iskoristi sve minute/SMS poruke/podatkovni promet (MB) uključen u mjesečnu naknadu, započinje naplata po cijenama utvrđenim Cjenikom tarifa Sve za mene“.

 

Iz ovih odredbi znači da se naknada za uspostavu poziva ne naplaćuje izvan mjesečne naknade???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija