Jump to content

produzenje registracije vozila


lorisa

Preporučene objave

Danas me zaustavio prometni policajac. Nakon što mi je pogledao vozacku i prometnu dozvolu rekao mi je da mi je navodno istekla registracija. Medutim buduci da sam imala potvrdu osiguranja, tehnickog ukljucujuci i racune uspila sam ga nekako nagovorit da provjeri podatke, nakon cega se uspostavilo da je automobil uredan.

Naime na zadnjem produzenju registracije salterski sluzbenik mi je zaboravio staviti pecat u knjizicu i zbog toga sam morala danas pola sata uvjeravati policajca da cu ovjeriti naknadno, kako sam sve propisno platila. Rekao mi je da me na osnovu toga sto nemam ispravne podatke u knjizici moze oduzeti tablice i pisati kaznu.

Moja greska je u tome sto nisam provjerila da li mi je salterski sluzbenik sve propisno ispunio, ali zasto bi i ja trebala kontrolirat nekoga? Danas sam se morala pola sata sramotit i smrzavat radi toga sto neko ne radi svoj posao, a opet moram kod njih trosit svoje slobodno vrijeme i gorivo da isprave gresku, tko odgvara za to?

Kad u trgovini kupim neispravan proizvod, reklamiran, sto je s ovim da li imam ikakvih prava?

 

hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija