Jump to content

ovrha


grunf_vk

Preporučene objave

Naime dobio sam od ureda JB rijesenje o ovrsi na 768 kn, koje su posljedica ostavinske rasprave, sto nije sporno ali zbog materijalne situacije nisam bio u mogucnosti to na vrijeme platit. Sada je stigla ovrha za tih 768 kn plus troskovi drugog JB i odvejtnika koji premasuju trazenu svotu, sve ukupno oko 2000 kn. Zanima me kako je moguce toliko drugih troskova ? Danas sam bio u uredu JB i platio spornih 768 kn, ali on i dalje trazi naknadu troskova, dali postoji kakav nacin da se makar umanje jer sam to i njega pitao ali me je samo otpilio,,, Sta slijedi dalje ako ne budem u mogucnosti platit te troskove zbog nezaposlenosti ???? I da, jos jedno pitanje, sta je sa novcima koje su drugi duzni nama obicnim smrtnicima i nemamo nacina da to naplatimo, konkretno prodaja auta prijatelju koji polupa auto i to nakraju ne plati,,,,, zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ako ste nezaposleni i nemate nikakve vrijednije pokretne niti nepokretne imovine,podignite UVJERENJE O IMOVNOM STANJU gdje će biti vidljivo da nemate nikakva primanja niti vrijednije imovine.Isto uvjerenje pošaljite preporučeno sa povratnicom dotičnom odvjetničkom uredu sa dopisom u kojem ih molite da odustanu od naplate njihovih potraživanja jer da bi plaćanjem istih ozbiljno ugrozili životnu egzistenciju sebe i svoje obitelji :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija