Jump to content

naknadno pronađena imovina


veroz51

Preporučene objave

mama mi je umrla prije 15 g.na ostavinskoj sam se odrekao svoga nasljeđa u korist oca koji sve daruje djeci moga brata koji je poginuo prije 17 g.u ostavinskoj raspravi otac je prešutio garažu koja nije nikada uknjižena ali ima sve dok. (građ.uporabnu doz.kao i iskolčenje,građ.dozvola ima pravomočnost,glasi na mamu i tatu ,stečena u braku),zatajijo je i dva grobna mjesta koja su stečena u braku: pitanje ,dal se može otvoriti nova ostavina i dal je to naknadno pronađena imovina.saznanja o svemu imam otprilike od prije 2,5 godine .hvala svima na odgovoru ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad se pronađe neka imovina koja je glasila na ostavitelja/ostaviteljicu, može se pokrenuti postupak za naknadno pronađenu imovinu.

 

Izjava o odricanju od nasljedstva dana u ostavinskom postupku ne odnosi se na naknadno pronađenu imovinu (čl. 133.st.2. Zakona o nasljeđivanju)

 

Prikupite dokumentaciju i podnesite prijedlog za provođenje postupka za naknadno pronađenu imovinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Dali je moguće, vezano na naknadno pronađenu imovinu ,garaža,nacrt glasi na mamu i tatu, teh. pregled piše u ime investitora ,prisutan tata, na nacrtima koji su ovjereni mamai tata, ali građ. se izdaje samo na tatu, pokrećem nak. pronađenu imovinu, unuci i ja prihvaćamo nasljedstvo tata se nije pojavio, naknadno pozvan i sada sutkinja obustavlja postupak, valjda se on ne slaže, a papiri drugo govore ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija