alantitus objavljeno: 17. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 17. veljača 2012. Ukratko, frend je bio na prekršajnom sudu, na kraju rasprave potpisao je zapisnik o glavnoj raspravi i zamolio za primjerak zapisnika ali mu ga je sudac odbio dati, s obrazloženjem da ima pravo uvida i spis u sudskoj pisarnici. Zar okrivljenik nema pravo na primjerak zapisnika? Ja sam u više parničnih postupaka svaki put dobivao primjerak zapisnika pa me čudi da u prekršajnom postupku okrivljenik nema pravo na svoj primjerak. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 19. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2012. Postoji znatna razlika između parničnog, kaznenog i prekršajnog postupka. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alantitus odgovoreno: 22. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2012. Može li okrivljenik uopće dobiti zapisnik u pisanom obliku kako bi se očitovao na njega, npr u sudskoj pisarnici? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 23. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. U žurnom prekršajnom postupku nema nikakvog "očitavanja na zapisnik". Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alantitus odgovoreno: 24. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2012. Je li to zbilja piše u nekom članku PZ, da okrivljenik nema pravo na očitovanje o sadržaju zapisnika (npr. na iskaz svjedoka ili na drugu bitnu okolnost)? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 24. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2012. To je vaš osobni zaključak. Pročitajte Prekršajni zakon. http://zakon.hr/z/52/Prekr%C5%A1ajni-zakon Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alantitus odgovoreno: 24. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2012. Editirao moderator. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 25. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 25. veljača 2012. Provokacije ne dopuštam. Sutkinja vam je sve rekla. Tema se zaključava. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave