marija65 objavljeno: 20. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 20. veljača 2012. Prije godinu dana prijatelju sam na svoje ime digla kredit u vrijednosti 10000€ i on je ovjerio izjavu kod javnog biljeznika da će uplaćivati mjesecnu ratu 84 mjeseci sto je i radio do prije 2 mjeseca i prestao( odnosi su nam se pogorsali) Interesira me kako mogu do svog novca jer on ima ne mala primanja i nekretnine ali je prije godinu bio keditno opterećen i nije mogao uzeti kredit(sad ima primanja da moze bez problema uplaćivati ratu ). Ima li ta izjava valajnost na sudu i jeli postoji laksi način stavljanja ovrhe na primanja (bez suda) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija65 odgovoreno: 24. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2012. marija65 je napisao: Prije godinu dana prijatelju sam na svoje ime digla kredit u vrijednosti 10000€ i on je ovjerio izjavu kod javnog biljeznika da će uplaćivati mjesecnu ratu 84 mjeseci sto je i radio do prije 2 mjeseca i prestao( odnosi su nam se pogorsali) Interesira me kako mogu do svog novca jer on ima ne mala primanja i nekretnine ali je prije godinu bio keditno opterećen i nije mogao uzeti kredit(sad ima primanja da moze bez problema uplaćivati ratu ). Ima li ta izjava valajnost na sudu i jeli postoji laksi način stavljanja ovrhe na primanja (bez suda) zar nitko nije imao sličan slučaj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.