Jump to content

Obratite pažnju na moj post!!


mirjana_x

Preporučene objave

Molim nekoga od pravnika da mi pojasni jedan Čl. iz ugovora o radu koji je na neodredjeno.

 

Radnik će poslove i radne zadatke iz čl.3 ovog ugovora obavljatiu Poslovnim jedinicama-Poslovnicama na području grada Velike Gorice i Zgrebačke županije.U slučaju potrebe posla ili zbog drugih važnih razloga, radnika se može sukladno pisanoj odluci Poslodavca uputiti na rad u drugo mjesto rada, gdje Poslodavac obavlja svoju djelatnost.

Upućivanje na rad iz predhodnog stavka ne smatra se promijenom radnog mjesta, već promjena mjesta izvršenja poslova utvrđenih Ugovorom o radu.

Promijena mjesta izvršenja poslova od onog koje je ugovoreno, može biti trajno.

 

Ovaj dio me najviše interesira.

 

U slučaju potrebe posla ili zbog drugih važnih razloga, radnika se može sukladno pisanoj odluci Poslodavca uputiti na rad u drugo mjesto rada, gdje Poslodavac obavlja svoju djelatnost.

 

Kako je shvaćam ovaj članak mogu mi reci ajde radit iz Velike Gorice u Dubravu ali mi moraju dati pisanu odluku Poslodavca.Jer sad je situacija takva da mi to rade usmeno i nemam nista na papiru.Da li imam pravo odbit ići ako nema nista napismeno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je tako nešto ugovoreno na način da je predviđen pismeni oblik odluke tada ne vidim razloga zbog čega bi to bio problem ispoštovati, pa možeš i inzistirati na dostavi pismene odluke, no u svakom slučaju preporučam oprez prilikom odbijanja poslova i radnih zadataka kako ne bi bilo više štete nego koristi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija