Contija objavljeno: 27. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 27. veljača 2012. poštovana gospodo, molim pomoć,savjet uputu kako doci do pravomoćne presude u sudskom procesu čiji tijek je slijedeći: sredinom 2008.god.podnio sam tužbu(a to sam trebao i prije ali moje neznanje i neimajući novca za odvjetnika)protiv neutemeljene pljenidbe moje mirovine.presuda je donesena početkom rujna 2011 god.s odlukom da je moja obveza uzdržavanje prestala danom podnošenja tužbe.prijepis presude dostavljen je tek u prvoj polovici studenog 2011.god. s pravnim lijekom da stranke u sporu mogu podnjeti žalbu županijskom sudu u zagrebu.žalbu je podnjela drugo optužena a prvo optužena nije podnijela žalbu ( provjerio sam na sudu)i pravno bi bilo da presuda postane pravomoćna. što trebam napraviti da sud potvrdi pravomoćnost prvo optužene? s poštovanjem izahvalom contija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 17. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2012. Blagovremeno izjavljena zalba sprijecava da presuda postane pravomocna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.